sreda, 18. junij 2014

NOTD: Last Exam Orange

Tako se torej počutiš, ko se ti odvali skala od srca? :) V ponedeljek sem imela zadnji izpit. Bil je eden težjih in vzela sem si leto za prvo prijavo. Ne me narobe razumeti, nisem se učila eno leto. Moja motivacija je bila približno na ničli in (ne da bi to načrtovala ali nameravala) vzela sem si eno leto "prosto". Ampak nisem lenarila! :P Nazaj je prišlo nekaj motivacije, pa še delala sem. ;)
So this is how it feels like when a rock falls off you chest? :) I had my last exam on Monday. It was one of the hardest and I took a year to take it. Don't get me wrong, I didn't study for a year. My motivation was close to a zero anyways and I (without even planning or intending that) took a year off. I wasn't too lazy in that year! :P I got some of my motivation back and worked at my student job. ;) 


Ampak bolj in bolj se je bližal ponedeljek, bolj sem bila nervozna! Pa nisem bila živčna razvalina pred drugimi izpiti. Tale pa … Uf. In zato sem se odločila nalakirati nohte na oranžno. Če ne bo pomagala oranžna, ne bo pomagalo nič.
But nearer and nearer to the Monday, more nervous I was! I really wasn't that nervous before exams. But this one … Huh. So I decided to paint my nails orange. If orange won't help me, nothing will.


P2 Electric + Essence Copper'ize Me



In veste, ko se usedete pred izpitom, dobite polo in je naenkrat glava prazna, čeprav je bilo vse v njej še pred pol ure, ampak se preprosto ne spomnite tistih šestih načel, čeprav veste, da jih je šest, ampak se spomnite samo dveh, pa še za te niste sigurne, če je pravo poimenovanje? To se je zgodilo. Ampak! Baje sem naredila. Jokala sem od sreče, ker sem dobila najnižjo možno pozitivno oceno. In kar naprej preverjam, če je še tam, če nisem mogoče narobe videla ali pa je niso spremenili, ker je prej prišlo do pomote. Ampak še vedno kaže, da je oranžna pomagala. ;)
And you know when you sit there, get the exam in front of you and you suddenly black out and remember nothing, although you knew it half an hour ago? That happened. But! Apparently, I passed. I literarily cried of happiness that I got the lowest passing grade possible. I keep re-checking if maybe I saw it wrong or they wrote it wrong and they'll change it. But it still looks like orange helped. ;) 


P2 Electric + Essence Copper'ize Me


Zdaj me čakata samo še magistrski nalogi. Ampak se ju že veselim! ;)
Now I only have my thesis to write. But I actually started to look forward to that again. ;)

P.S.: Sliki sta res slabi, telefon kriv. ;)
P.S.: Sorry for the bad phone pics. ;)

6 komentarjev:

  1. those nails are pretty!!!!!

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke za narejen izpit:)) Sem bila jaz tudi pri nekaterih izpitih tak, da sem šla več kot enkrat preverit, če sem res naredila in če ni bla slučajno pomota :D In lepi nohtki :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Joj, sem vesela, da nisem edina! Še danes sem mela bedne sanje glede tega izpita … XD

      Izbriši

Hvala za komentar! Z veseljem ga bova prebrali. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...