Kdo sva?

Sva Mateja in Mateja. 
Mhm, isto ime. ;)
Sva prijateljici z dveh koncev Slovenije, ki sta se nekega dne odločili, da začneta pisati blog. Kar mimogrede, med pogovorom, pa je nastal. Takšni pač sva - blebetava, blebetava, zafrkavava se in potem realizirava ideje v sekundi. 

Kakšna je najina zgodba? 
Spoznali sva se nekje leta 2004 ali pa 2005 (Uf, se starava!) na (ne vem obstoječem) forumu Omarja Naberja - obe sva bili veliki fenici. Torej - hvala, Omar. ;) Dodali sva se na MSN-ju (še eni stvari, ki je ni več), klepetali in naenkrat postali prijateljici. Prvič sva se videli na enem od koncertov. Od takrat pa se trudiva, da se vsaj enkrat letno vidiva v Ljubljani, Velenju, Vipavi ali kje drugje. Po navadi potem to izgleda tako, da se za par uric zasediva in klepetava do bolečih grl. 

Nekaj stvari imava skupnih. Ime, očitno. Oba najina domača kraja se začneta s črko "V", včasih sva obe živeli v istem nadstropju (samo na različnih koncih Slovenije), obe sva imeli, ko sva se spoznali, zlato ribico, najina rojstna dneva pa sta zelo blizu (samo ena je eno leto starejša od druge). Včasih sva mislili tudi, da bova obe učiteljici, pa se je eno od naju našla drugje in noče stran. :)
Ampak se razlikujeva pri hrani (no … razen pri sladicah). Kebab lahko naročiva namreč en, razdeljen v dve lepinji - ena bi vse, razen mesa. Druga pa povsem nič drugega kot meso. 

Torej, zdaj si na najinem blogu. Našla boš različne stvari, ker naju zanima vse, pa se nočeva omejevati. Še vedno je največ objav povezanih s kozmetiko, se pa tu in tam znajde še kakšna športna, ustvarjalna, pa še kakšen recept. ;)

Vabljena si, da nama slediš na družabnih omrežjih - največ objavljava na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Poišči povezave na desni strani bloga.Ni komentarjev:

Objavite komentar

Hvala za komentar! Z veseljem ga bova prebrali. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...