nedelja, 18. marec 2012

Dobra Vila - Maja. Good Fairy - Maja

Mogoče vam je to ime znano. Maja je oseba, ki je v zadnjem času spremenila življenje kar veliki skupini ljudi. Na boljše. Za 8. marec so na internetu objavili seznam najuspešnejših žensk po svetu in v Sloveniji in Maja je bila (zasluženo) ena izmed njih.
Maybe this name is familiar to out readers from Slovenia. Maja is a person, who changed lives of many people lately. For better. On 8th March there was a list made on the internet of the most successful women in world and in Slovenia and Maja was (rightfully) amongst them.

Dobra vila - Maja

Mislim, da je najbolj znana po svoji knjigi Čarobnost življenja. Izdala je tudi vilinske karte Metuljčice, izdeluje energetski nakit, še posebej pa so priljubljeni njeni amuleti. Piše kolumno za revijo Lady, piše pa tudi za revijo Antena. Vodi inspiracijske pogovore, ki se mesečno odvijajo v vseh večjih Slovenskih mestih. Lahko pa se dogovorite z njo tudi za individualen pogovor.
I think most people know her for her book The magic of life. She also made Butterflies fairy dust, she makes jewelry and very popular amulets. She writes a column for one of Slovenian magazines and articles for another. She organizes inspirational discussions monthly all across Slovenia. You can also arrange an individual talk with her. 

Čarobnost življenja

Njena glavna naloga je spominjati in na primeru pokazati, da je sanje mogoče uresničiti. Če ste ali še boste prebrali njeno knjigo Čarobnost življenja, boste večkrat naleteli na stavek "Kaj gre lahko narobe, če vi kreirate svoje življenje? Nič!" Skozi knjigo nam skozi svoje primere pokaže moč tega stavka.
Her main goal is to remember and to show that you can fulfill your dreams. In her book she often writes: "What can go wrong if you create your life? Nothing!" And she proves that with her own life's examples.

Vsako jutro si ponovi afirmacijo: "Danes je v zraku "vilinskost" in čarobni prah, veselje in radost. Danes je v zraku pravljičnost, danes se mi uresničujejo še ene sanje." Afirmacija je nek pozitiven stavek, ki nam pomaga, ko začnemo padati proti dnu. Stavek, ki nas dvigne nazaj na noge.
She says her affirmation every morning: "Today there's "fairiness" in the air, joy and happiness. Today there're fairy tales in the air, today yet another dreams are coming true." Affirmation is a positive sentence which helps us, when we start hitting the bottom. Something that lifts us back up. 

Vilinski nakit :)

Vsem, ki si želite spremeniti svoje življenje, ki vam je dovolj negativnih in slabih stvari priporočam, da si preberete njeno knjigo Čarobnost življenja.
To everyone who would like to change your life, who are sick of negative and bad things, I really recommend you her book.

Dobra vila - Maja

Dobro Vilo pa najdete tudi na Facebooku:
You can also find Maja on Facebook:
http://www.facebook.com/MajaDobravila

Ima pa tudi svojo spletno stran:
And she has a website:
http://www.dobravila.com/ 
We do not own any of the pictures in this blog post. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Hvala za komentar! Z veseljem ga bova prebrali. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...