nedelja, 9. december 2012

Pogrešam. I miss.

Source


Pogrešam svoje študentsko življenje. Pa saj ne, da bi sedaj že imela redno službo, ampak na faks pa tudi ne hodim več. 
I miss my life as a student. Well I don't have a job yet, but I don't have to go to uni anymore. 



  



Kljub dvema študentskima službama imam še vedno kar nekaj dni na teden tudi prostih in takrat itak raje počnem vse drugo, kot pa da bi odšla pisati diplomo.
Despite two student jobs I still have a few free days in a week and on those days I'm doing everything except writing my diploma thesis.

Source


Tako pišem novo objavo za blog, iščem nove pesmi za lažji tek, razmišljam o pisanju knjige, visim na facebooku, berem knjigo, rešujem sudoku, pišem pesmi, grem na sprehod, grem tekat, sanjam pokonci ... Pa saj veste, kako je to. 
So instead of that I write new blog post, search for new songs for jogging, think about writing a book, hang on facebook, read a book, do sudoku, write songs, go for a walk or running, day dream ... Well you know how it is. 

Source

Kljub polni zasedenosti (hahaha) pa vseeno pogrešam študentske čase, ko sem se v ponedeljek zjutraj zapeljala do Kopra, tam preživela ves teden v dobri družbi in se potem v petek vrnila domov.
Despite fully occupancy (hahaha) I stil miss my student days, when on Mondays I went to Koper, was there all week in good company and then came back home on Fridays.



Photo by AP via Source




Pogrešam potopisna predavanja, ki sem jih obiskovala vsak ponedeljek, in pogrešam mednarodne večere Erazmus študentov. Pogrešam sprehode ob morju in igre s kartami.
I miss travel lectures, that I wisited every Monday, I miss international evenings that Erasmus students did. I miss walking by the sea and I miss card games.





Ampak ja, saj grem lahko naslednje leto, ko bom končno diplomirala, naprej študirat ...
Well yes, I can still go study something new next year after I finally do my diploma thesis ...

Pa ja, kot da se mi bo ljubilo :-P
But yeah, as if I will bother :-P



We do not own any of the pictures in this blog post.

10 komentarjev:

  1. Jaz pa KOMAJ ČAKAM da grem študirat :D Itak vsi rečejo, da me bo minilo, ko bom prišla tja, ampak vseeno, jaz komaj čakam. Kaj si pa študirala?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa sej fax je ql :-) So določene stvari, ki so ti ql in so določene stvari, ki ti niso (recimo izpitno obdobje :-P). Drugače sem pa končala razredni pouk ;-)

      Izbriši
  2. Jaz tudi pogrešam študentsko življenje, Ljubljano, faks in vse, kar se tiče tega.
    Res lepo je biti študent. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aneda? :-) 4 leta se sliši toooook dolgo, sam minejo pa tkoooo hitro :-)

      Izbriši
  3. Jooj js pa komaj čakam, da končam...rabim malo počitka (po 3,5ih letih se človek izmuči :P) Sej potem, ko bom končala bom verjetno tudi jaz pogrešala študentska leta, ampak v tem trenutku pa ne preveč ;))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Verjamem, da imaš sedaj vsega polno glavo ja :-) Ampak verjemi, da boš že nekje po pol leta "počitka" začela pogrešat vse dogajanje :-P Vsaj pri meni je tako :-)

      Izbriši
  4. Jaz vem, da bom pogrešala vse, kar spada v študentsko življenje pa ni povezano s faxom. Sploh ljudi, ki so v teh letih postali del mene in so mi zlezli pod kožo. Saj ok, reče človek:"Se bomo videli/tipkali/slišali ..." Ja, vemo kako to gre ... Mogoče 14 dni, potem samo še za NY pa rojstni dan pa še to ČE ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tale "če" je res nesramen ja :-) Največkrat se pozabi na tale "če" pa vse vezi kar propadejo oz. se zelooo redke še obdržijo :-(

      Izbriši
  5. Js pogrešam druženje in sončkanje ob morju :) Drugače mam pa tut js še diplomo in 2 izpita,nč se ne noče samo od sebe nrdit, šment :)
    Kaj pa študiraš? Js sm medijske študije na fhš-ju :)


    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ti si bila tudi na obali? :-) Jst sem končala razrednji pouk ;-) - no, še diploma, ki se kar noče spisat sama .... :-P

      Izbriši

Hvala za komentar! Z veseljem ga bova prebrali. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...