ponedeljek, 19. november 2012

Pesmi. Songs.

Nekje aprila sva se s sestro odločili, da bova pričeli s tekom. No, ker je sestra nekako odstopila od te ideje, sama pa ne prenesem teka v tišini, sem si seveda naložila nekaj pesmi, da lažje pretečem pot.
Somewhere in the middle of April my sister and I decided to start jogging. Well, because my sister kind of resigned and I can't stand to run in silence I got some songs to run easier.



Ampak po nekajtedenskem poslušanju istih pesmi sem se jih že pošteno naveličala, tako da je treba tole zbirko vedno znova posodabljati.
But after some weeks of listening to the same songs over and over again I got tired of them so I have to change them with new ones.



Ker mi za lažji tek najbolj pomagajo pozitivne, hitre pesmi, ki pa jih največkrat slišim kar na radiu Salomon, sem si danes za osvežitev playliste pomagala kar z njihovo lestvico.
Because I like to listen positive, fast songs and I mostly hear them on a local radio I used their music scale to find some new good songs.



Tokrat vam tule predstavljam nekaj pesmi iz mojega izbora.
So this time I represent you some songs from my selection.


Tudi ti rad-a tečeš? Katere pesmi pa tebe spremljajo med tekom?
Do you also like to run? Which songs do you listen to during running?

6 komentarjev:

  1. well...Olly Murs is nice, Xtina I understand but Teló, really? I guess you need to take the opportunity to learn some portuguese words then!

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha, I only listen to the ritem not the lyrics ... That I don`t understand :-) What is he singing about? :-P

      Izbriši
  2. u posljednje vrijeme muziku najčešće slušam na otvorenom radiju, ili na you tube-u :D
    samo sa je živo, da me mrda i digne ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Če tečem brez glasbe, sem že po 1km fraj in fuč in boga in zmatrana. Muzika pa me nabilda z eno energijo oz. preusmeri misli na skladbo in te odvrne od tistih:"Au, moje noge pa nedasemiveč." Da ti nek polet, narekuje tempo in dela čudež v motiviranju. Vsaj pri meni. Drugače pa tudi jaz izbiram med energičnimi. Mogoče, ker sem prerposto tak tip človeka, ki mu umirjene zadeve pašejo zelo občasno, mogoče zato, da ne zaspim sredi pločnika ali pa se razjočem kot dež, če bi poslušala kako solzetočno v stilu Jana Plestenjaka Pogrešal te bom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehehehe, res je, izbira glasbe je zelo pomembna :-)))

      Izbriši

Hvala za komentar! Z veseljem ga bova prebrali. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...