sobota, 03. november 2012

Slovenske blogerke (in blogerji)

V eni od prejšnjih objav sem omenila idejo, da bi se vsi slovenski blogerji in blogerke zbrali v skupini in se povezali med sabo. Še najbolje se mi je zdelo ustvariti blog, tako da - tu je: Slovenian bloggers. Da česa ne zapletem, raje skočite kar na blog in poglejte, kakšna je ideja, če imate svoje zamisli, pa na plan z njimi! In če vam ni odveč, vas prosim, da delite povezavo do bloga še z ostalimi, da se nas zbere čim več. Sicer pa sta ustvarjena še Facebook in Twitter profil.
I talked about an idea of all Slovenian bloggers getting together in one of my previous posts. Well, I created a blog for us to get together and link to each others in weekly blog posts. We will create one post with weekly links to all the blogs that will join and we will publish that on our own blogs. If everything goes right we'll start in about 10 days and till then you can check Slovenian bloggers blog and see who participates! And if you'd like to, please, share the blog. And feel free to like and follow us on Facebook and Twitter.


2 komentarja:

 1. Ojla, je terjalo kar nekaj brskanja po blogerskih arhivih da sem odkrila ustanovitelja slovenian-bloggers bloga. Imam pa eno idejo, in sicer ker je veliko novih blogerjev, ki pa niso tako znani, se mi je zdelo dobro, da bi jih bolje predstavili. Način bi bil lahko, da bi na slovenian-bloggers blogu vsak mesec (ali pa teden) predstavili en blog, ki je manj znan. Kaj pa vidve mislita o tem?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Živjo!

   Malce pozno odgovarjam, oprosti!

   Tole je več kot odlična ideja! :)) Bova poskusili kaj naštudirati in čim prej vse spraviti v tek. Je res super, da spoznamo že uveljavljene in nove blogerke! :) Hvala ti!

   Izbriši

Hvala za komentar! Z veseljem ga bova prebrali. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...