nedelja, 08. januar 2012

e.l.f. Part 2 ;)

Pisala sem že o mojem prvem elf nakupu, zdaj se pa že spodobi, da napišem še kaj o drugem, preden spet kaj naročim ... ;) Jutri namreč menda dobijo nove zaloge. ;)
I've written before about my first e.l.f. haul. Well, it's time to show you the second one, before I order something new again ... ;) They are going to restock (probably) tomorrow ... ;)

Second e.l.f. haul
Tokrat sem ulovila njihove popuste ob 12 dneh božiča in izkoristila zastonj poštnino ter dodano skrivnostno darilce. 
This time I bought things during their 12 days of Christmas and got free postage and free mystery bag.



Kupila sem si obarvano kremo v dveh odtenkih (Light Beige, Ivory), ker nisem vedela, kateri bi bil pravi zame. Najverjetneje bo najboljše, da bom oba mešala, saj je en pretemen, drugi pa presvetel, da bi mi karkoli prekril. Sicer sta pa kremici lahki in izredno lepo dišita. 
I've bought tinted moisturiser in Light Beige and Ivory, since I wasn't sure which would fit my light skin tone. I think the best result will come if I'll mix them together. Moisturisers are nice to wear and smell amazing. 

e.l.f. Tinted Moisturisers in Light Beige (left)
and Ivory (right)

e.l.f. Tinted Moisturisers in Light Beige (bottom) and
Ivory (top)





















Korektor je super - dobro prekriva, odtenkov pa je dovolj, da se najde pravega. Moj je Ivory.
Tone Correcting Concealer is great - covers well and there's lots of shades to find the right one. Mine is Ivory.
Tone Correcting Concealer in Ivory

Kupila sem še svoj prvi mineralni puder, ampak še ni bilo prave priložnosti, da ga sprobam, pa še pravi čopič moram poiskat. Je pa v odtenku Fair. 
I've also bought my first mineral foundation, but haven't had the chance to try it and I need a better brush. It's in Fair. 

Mineral Foundation in Fair


Kar me je popolnoma navdušilo, je pa baza za senčila. Do zdaj sem uporabljala Manhattnovo, ampak se lahko skrije proti tej. :) Je prosojna, matira veke, traja sicer nekoliko časa, da se popolnoma posuši, ampak se nato nanjo super nanaša senčila in se ne zbere v grudice, kot se mi pogosto z Manhattnovo (ki je tudi, mislim da 2-krat ali 3-krat dražja). Senčila brez problema zdržijo cel dan.
I totally fell in love with Eyelid Primer in Sheer. I've been using Manhattan till now, but this one is way better. It's sheer and when it dries it is perfect to apply makeup on. It makes eyelid smooth (which wasn't always the case with Manhattan one) plus it's really cheap. Eye makeup lasts all day without problems.
e.l.f. Eyelid Primer in Sheer

Kupila sem še maskaro (Lengthening & defining mascara) v odtenku Black brown. Sprobala sem jo enkrat in se je dobro obnesla, ampak me je potem premamila 100 % Pure maskara, ki sem jo dobila na isti dan. :D Je pa dobra krtačka, maskara se ni pacala in je lepo poudarila trepalnice.
I've bougth Lengthening & defining mascara in Black brown. I've tried it once and it was quite great, but I've got tempered by 100 % Pure mascara I've got the same day ... :D But it has a great brush, doesn't have any lumps and it defines eyelashes very well.


Lengthening & defining mascara in Black brown
Lengthening & defining mascara in Black brown













Vzela sem še vihalec trepalnic. Za 1,70 € se ga gotovo ne dobi nikjer drugje, meni pa bo prišel prav večinoma ob dneh, ko mi trepalnice rastejo vsaka v svojo smer. ;) Zaenkrat je čisto dober, je pa res, da ga nimam s katerim primerjati, saj je to moj prvi vihalec. :) 
I've also got eyelash curler. Can't get it for less money (1,70 €) anywhere, that I'm sure. It'll work for the days when my eyelashes live their own life - each in own direction. For now it works great, but since it's my first curler, I don't have another to compare with. :)
e.l.f. Eyelash Curler

Brez še ene šminke ni šlo. Tale je v odtenku Captivating, nekako opečnato-rdeče barve. 
Couldn't place an order without a lipstick. This one is in Captivating, orange-red color with a hint of brown. 

e.l.f. lipstick in Captivating
e.l.f. lipstick in Captivating












Pa še lakec za na konec, odtenek je Fire Coral, ime je zagotovo popolnoma ustrezno. Ognjena rdeča barva, oranžna pa se pokaže na sončku.
And a nail polish in Fire Coral, the name definitely suits it. Fire red color, which becomes slightly orange in the sun.
e.l.f. nail polish in Fire Coral

e.l.f. nail polish in Fire Coral





















Kaj je bilo pa skrivnostno darilce? Spet so me presenetili. ;) Pričakovala sem lak ali dva, dobila pa lak, črtalo za oči in 2 paletki. 
And the mystery bag? I was surprised again! ;) I've expected a nail polish or two, but got a nail polish, eye pencil and 2 palettes. 


Lak je v odtenku Smoky Brown.
Nail polish is in Smoky Brown.
e.l.f. nail polish in Smoky Brown
e.l.f. nail polish in Smoky Brown





















Črn svetleč svinčnik za oči ima ravno dovolj bleščic, da so te opazne, ampak diskretne. Je zelo mehek, super pigmentiran in se dolgo obdrži.  Priložen je tudi šilček, kot pri vseh e.l.f. svinčnikih, kar je izredno praktično.
Shimmer eye liner in Black Bandit has just the right amount of shimmer not to be too shimmery. It's really soft, greatly pigmented and lasts long. Like with all e.l.f. pencils, this one has a sharpener too, and I find that very practical.

e.l.f. Shimmer Eyeliner Pencil in Black Bandit
e.l.f. Shimmer Eyeliner Pencil in Black Bandit

In pa še 3 v 1 paletka. Če odmislim embalažo sta paletki krasni, barve so raznolike, kaj več (s swatchi vred) pa v eni od prihodnjih objav. :)
And 3 in 1 Day to Night Beauty On the Go palette. If I exclude the packaging, the palettes are great, with versatile colors, but I'll write more (and show you the swatches) in one of the future posts. :)

e.l.f. 3 in 1 Day to Night Beauty On the Go
Zdaj pa čakam, da pride nova zaloga. :P Lista želja se pa daljša ...
And now I wait till they restock! :P Wishlist is getting longer and longer ...

Pa še informacija za vse blogerke, verjetno bo marsikateri zanimivo. ;) https://www.facebook.com/elfcosmeticsUK/posts/150576205052600 Prve zberejo že jutri.
And some great information for all the bloggers out there. ;) https://www.facebook.com/elfcosmeticsUK/posts/150576205052600 They'll choose the first five tomorrow.



4 komentarji:

 1. luštn nakup:) lep mi je drugi lakec...na hitro me spominja na Barry M dusky mauve. S tem, da ma ta od Barry M mal vijoličastega pridiha:)

  Kakšna je pa maskara v primerjavi z drugimi. Men čopič ravno ne deluje obetaven.

  :) Lepo bodi

  OdgovoriIzbriši
 2. Je v osnovi kar podoben, samo da ne spreminja barv. Pa dosti lažje ga je fotkat kot Dusky Mauve, hehe.
  Krtačka res ne zgleda dobro. :) Pred to maskaro sem imela Essence rjavo, pa je ta dosti boljša. Manj zlepi trepalnice, bolj jih podaljša in bolj je opazna. Mi je tudi bolj všeč kot Manhattnova Volcano vodoodporna, malo bolj zaviha trepalnice. Je pa res, da moje trepalnice niso kaj preveč zahtevne, pa trenutno res samo 100 % Pure uporabljam - v primerjavi s to je pa elf-ova slabša. :) Tista naredi še bolj dolge trepalnice pa nekoliko manj se je treba trudit, da ni grudic.

  OdgovoriIzbriši
 3. man...you people and elf...I have a friend that shops there like once a month...

  looks like the darker moisturizer would be about my color LOL

  xoxo

  OdgovoriIzbriši
 4. Primer je super! Zdaj še mene mika, da bi obarvani kremci nabaula.. :O
  Fire coral <3

  OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar! Z veseljem ga bova prebrali. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...