petek, 06. januar 2012

Essence Circus Circus

Nova Essence Circus Circus trend kolekcija je le prišla tudi v DM in Beauty World. Mene je pritegnil le parfumček, ker je ugoden, lepo diši (na začetku me spomni na maline), predvsem pa me je pritegnila steklenička, ker takšne še nikoli nisem imela. Sicer sta mi všeč tudi glosa za ustnice in roza lak, ampak sem se jim uspešno uprla. 
Essence Circus Circus TE finally came to our drugstores. I've only bought the perfume, because it doesn't cost much, it smells nice (kind of reminds me of raspberries at the beginning), but I was mostly drawn by it because of the bottle, as I've never had one like it before. I also liked lip glosses and pink nail polish, but I've resisted them successfully! 

Zelo slaba sem pri opisovanju vonjev, zato bo bolje, da greste parfum povonjat same (na stojalu so testerji), lahko pa vam pokažem embalažo in krasno stekleničko. Je pa vonj dokaj sladek, nekoliko saden, ampak ne preveč vsiljiv.
I'm not really good with describing scents so it'd be best if you have a chance to try it yourself, but I can show you the packaging and the bottle. But the scent is quite sweet, somewhat fruity, but not too intrusive.

Essence Circus CircusEssence Circus Circus

Essence Circus Circus

Essence Circus Circus


A ni super steklenička? Kako so pa vam kaj všeč Essence parfumi in ta kolekcija?
Isn't the bottle great? How do you like Essence perfumes and this edition?13 komentarjev:

 1. Lakce imam vse tri in so najboljši :) čisto po mojem okusu, vsak za kkšno priložnost...ostalih stvari pa nisem gledala, se pa strinjam da je steklenička ful lušna :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Meni so lakci sicer super, sploh ker so take čisto osnovne barve. :) Ampak ko pomislim na mučenje ob odstranjevanju bleščic (pa čeprav so mi zelo všeč), se pa malce lažje uprem. :D

  OdgovoriIzbriši
 3. Js ti pri odstranjevanju bleščic fuul priporočam tisto varianto s folijo :) niti minutke mučenja :P

  OdgovoriIzbriši
 4. Bom morala enkrat sprobat, vedno pozabim. :D

  OdgovoriIzbriši
 5. Flaška mi je zelo lepa, diši mi tudi ampak nekako nisem prepričana če bi ga imela ali ne=) Mi je pa celotna kolekcija super, najbolj pa lakci in senčke!

  OdgovoriIzbriši
 6. essence and their perfumes...haha

  xoxo

  OdgovoriIzbriši
 7. Anela, jaz sem si rekla, da ni tako huda cena, pa glede na to, da mi počasi vseh parfumov zmanjkuje ... :D

  OdgovoriIzbriši
 8. Kako pa je kaj z obstojnostjo?=)

  OdgovoriIzbriši
 9. To še pa žal ne vem, ga še nisem "zares" sprobala. :) Javim v ponedeljek, če ne prej. ;)

  OdgovoriIzbriši
 10. Sem ga kupila in res zelo lepo diši. Drugače pa sem sprobala še preostale izdelke in moram reči, da me je kolekcija pozitivno presenetila - lakci so super, senčke pigmentirane in obstojne, glos super pigmentiran, prav tako sta mi všeč linerja.

  OdgovoriIzbriši
 11. Anela, meni se zdi manj obstojen kot npr. Vampire's Love, zdržal pa je dopoldne. :)

  OdgovoriIzbriši
 12. Najlepša hvala. Huh, še vedno sem v dilemi ali nja ga kupim ali ne=)

  OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar! Z veseljem ga bova prebrali. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...