petek, 7. december 2012

Lipcote Lipstick Sealer Review

Lipcote Lipstick Sealer naj bi pripomogel k boljši obstojnosti šmink. Ker pri meni šminke res ne zdržijo dolgo, sem se ga odločila preizkusiti. Najprej nanesemo šminko, nato Lipcote na zunanji rob ustnic in ga razmažemo po celotni površini. In potem čakamo, da se posuši, kar se zgodi zelo hitro. Je pa treba potem še vsaj 10 minut čakati, preden lahko kaj spiješ ali poješ, sicer je treba vse skupaj odstraniti in začeti znova - ker se šminka nekako spaca in "odlepi" z ustnic. Najtežji del zame, ko sem takooo neučakana. ;) V tem času postanem grozno žejna in imam seveda nenormalno željo po velikem premikanju in grizenju ustnic - ker tega pač ne smem početi. :P Po navadi na začetku občutim nekakšen mravljinčast občutek, ki pa hitro mine, ko se lipcote posuši.  
Lipcote Lipstick Sealer is supposed to make lipsticks last longer. Lipsticks really don't last more than a couple of hours on me, so I decided to try it. We put on lipstick first and then the Lipcote on outer parts of lips and we brush it all over them. And then we wait for it to dry, which happens really fast. But you have to wait for about 10 minutes till you can eat, drink or move lips too much. If you do any of this you have to start again with putting on your lipstick and sealer, otherwise it smudges and glues from your lips, not very pretty. That's the hardest part for me - the waiting. ;) I usually get a tingly feeling at the beginning, but it passes in a moment when the sealer dries.

Lipcote Lipstick Sealer

Na ustnicah na začetku ustvari nekakšno zaščitno plast, kot da bi šminko prilepil, vsaj jaz imam tak občutek, ni pa to nič neprijetnega. Zdi se mi, da šminko nekako zgladi, zelo pa mi je všeč to, da se mi lasje ne lepijo na ustnice. Meni ne izsuši ustnic, kar naj bi bila njegova slabost, je pa res, da ga ne uporabljam vsak dan. Največkrat ga nanesem na e.l.f.-ove šminke, ki jim podaljša obstojnost. Po navadi mi v pol ure že začnejo bledeti, z njim se to začne dogajati po približno 2 urah. Super je tudi to, da odtisov šminke ne "puščam" na kozarcih oz. je to vsaj manj vidno. 
It kind of creates a coat on lips from the beginning, like it glues the lipstick to lips, at least it feels like that to me and it doesn't feel uncomfortable. I think it kind of makes the lipstick smoother and what I really like about wearing it - my hair doesn't glue on my lips in the wind. It doesn't dry out my lips, that's supposed to be it's minus, but I don't wear it every day. I mostly use it on e.l.f. lipsticks. They usually start to fade on me after half an hour but that starts to happen after 2 hours if I wear the sealer. And I really like how I don't leave lipstick prints on glasses when I wear it. 

Zame ni čudežen - šminka mi vsekakor ne zdrži cel dan, vseeno pa podaljša njeno obstojnost in ne skrbim, ali se je razmazala, ostala na kozarcu in podobno. Njegova slabost je ta, da pri meni ne deluje dobro na šminkah, ki se nagibajo že k balzamom in glosom. Težje se posuši in lažje spaca šminko. Mi je pa res idealen za e.l.f.-ove šminke, ker so mi super odtenki, ki pa na meni komaj kaj zdržijo, s to stvarco pa vsaj kakšni dve uri ne rabim skrbeti.
It's not a miracle product for me - lipsticks don't stay on lips the whole day but they do stay quite longer and I don't have to worry if I have my lipstick smudged all over my face or it stayed on the glass and similar. It's weakness is it doesn't go well with lipsticks more similar to lip balms or lip glosses. It dries harder and it smudges the lipstick. But it's really ideal for e.l.f. lipsticks because I really like their shades but they don't last long on me. With the sealer I don't have to worry for two hours.

Ga imate - ali pa kaj podobnega?
Do you have one - or something similar?

6 komentarjev:

  1. Dober review. Nimam tega izdelka in ga verjetno niti ne bi poiskusila, nekako sem navajena vsake toliko ponovno nanašati šminko, sploh, ker moje ustnice postanejo hitro suhe in 2 uri res ne bi zdržala brez da bi jo ponovno nanesla, tudi če mi po tem času ne bi zbledela.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Še nikoli nisem "zares" reviewa pisala, upam, da sem vse vključila. :D
      Meni se pa ne ljubi ponovno nanašat šminke, lenuh sem, zato mi je tole super. :)

      Izbriši
  2. there's something I have officially never seen or tried!

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I haven't heard of it before either, but then I saw it in one of ours on-line stores, had to try it. :)

      Izbriši
  3. imam i ja o essenca,još je na testiranju

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar! Z veseljem ga bova prebrali. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...