torek, 22. marec 2016

Planica 2016: sobota & nedelja

 
Tudi letos sva se z Matejo odpravili v Planico in tudi letos nama je pri tem pomagala zavarovalnica Triglav! Najlepša hvala za karte, s katerimi ste nama omogočili ogled poletov v soboto in nedeljo! 

Planica 2016

nedelja, 20. marec 2016

Majin rojstni dan oz. podkupovanje z darilom

Moja mlajša sestra letos praznuje svoj 25. rojstni dan. In ker praznuje ravno 20. marca, sama že nekje deset let "zanemarjam" njen rojstni dan, ker sem takrat ponavadi vedno v Planici in pridem domov na praznovanje v večernih urah, že pošteno utrujena.
 
In tudi letošnje leto ni bilo izjema, zato sem se odločila, da jo presenetim vsaj s prijetnim darilom, v upanju, da mi oprosti vse moje odsotnosti. :-P

Tako sem si letos zadala posebno nalogo. Darila bom izbrala tako, da bo samo po en izdelek ene blagovne znamke in vsi izdelki morajo biti različni. 


četrtek, 10. marec 2016

Naravna kozmetika Meze - trdi šampon za mastne lase

Še nikoli si nisem kupila trdega šampona. Pa niti ne vem zakaj. Nekako sem mislila, da je njihova uporaba preveč komplicirana. 
No, potem pa sem odkrila naravno kozmetiko Meze in prebrala o njihovih izdelkih ogromno pozitivnih komentarjev in nekako me je vse skupaj premamilo.
Ampak za prvič sem začela malo bolj previdno in naročila trdi šampon za mastne lase v tejle simpatični obliki - obliki srčka. Manjša količina, za prvič čisto dovolj, da poskusim, ali so tile šamponi res tako super, kot pišejo ostala dekleta. :-) 

Naravna kozmetika Meze - trdi šampon za mastne lase

ponedeljek, 7. marec 2016

Dash Box

Zadnji dan v februarju sem tudi sama podlegla skušnjavi imenovani Dash Box. Že nekajkrat sem bila na njihovi strani in skoraj oddala naročilo, pa sem si potem vsakič premislila. No, tokrat je bilo drugače. 

Dash Box

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...