četrtek, 10. marec 2016

Naravna kozmetika Meze - trdi šampon za mastne lase

Še nikoli si nisem kupila trdega šampona. Pa niti ne vem zakaj. Nekako sem mislila, da je njihova uporaba preveč komplicirana. 
No, potem pa sem odkrila naravno kozmetiko Meze in prebrala o njihovih izdelkih ogromno pozitivnih komentarjev in nekako me je vse skupaj premamilo.
Ampak za prvič sem začela malo bolj previdno in naročila trdi šampon za mastne lase v tejle simpatični obliki - obliki srčka. Manjša količina, za prvič čisto dovolj, da poskusim, ali so tile šamponi res tako super, kot pišejo ostala dekleta. :-) 

Naravna kozmetika Meze - trdi šampon za mastne lase

Sicer me je kar malce sram to priznati, ampak kar vesela sem bila, ker so bila priložena tudi navodila za uporabo. Sicer sem si nekako že predstavljala, kako tole poteka, ampak dodatna potrditev vedno prav pride. 

Šampon vsebuje koprive, ki naredijo lase močnejše, ter zeleno glino, ki posrka maščobo. Je zelo nežen in primeren za vsakodnevno uporabo, ter je primeren tudi za otroke. 


Naravna kozmetika Meze - trdi šampon za mastne lase
No, sama oblika šampona mi je bila že na fotografiji všeč, v živo me je pa prepričal še prijeten vonj, ki sem ga zavonjala, takoj ko sem odprla škatlico s šamponom. Res prijeten vonj, rekla bi, da nekako po mentolu, čeprav ne tako izrazito močan vonj.

Sledilo je še testiranje na laseh. :-) Preprosta uporaba: zmočiš lase, zmočiš šampon in ga "podrsaš" po laseh in že je tukaj pena, ki smo je navajeni. :-) Vsekakor me je to kar malo presenetilo - nekako nisem pričakovala toliko pene. Lase tudi prijetno zmehča, tako da tudi razčesavanje po uporabi ni prenaporno. :-) 

Naravna kozmetika Meze - trdi šampon za mastne lase
Sama sem nad šamponom izredno navdušena in si bom naslednjič verjetno naročila kar "normalno" velikost šampona. :-)

Mali šampon v obliki srčka dobite za 2,90€, velikega pa za 9,99€. 

2 komentarja:

Hvala za komentar! Z veseljem ga bova prebrali. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...