sobota, 12. november 2011

Essence store

Včeraj mi je končno uspelo videti to čudo - Essence trgovino v Celju. :) Prihitela sem pol urice pred zaprtjem. In res je super vstopiti v trgovino, napolnjeno z Essence izdelki. Nič zato, če so to večinoma izdelki iz preteklih trend kolekcij - je vsaj mogoče dobiti, kar smo zamudile. ;) Imajo še seveda polno stojalo stalne ponudbe, pa nekaj negovalne kozmetike, vsak obiskovalec (in ne nujno tudi kupec) pa dobi darilce po izbiri. Trgovine sicer ne pustijo fotografirati, se mi zdi, da s tem ohranjajo malo skrivnostnosti. ;) Tole so pa izdelki, ki sem jih jaz kupila - praznih rok vendar nisem mogla oditi:
Yesterday I was finally able to see the wonder - Essence shop in Celje. :) I arrived half hour before closing. And it sure is great to enter into a store, filled with Essence products. It doesn't matter that you can mostly find products from old trend editions - at least you can find the things you've missed before. ;) Of course they have full display of things in permanent collection, some skincare products and every visitor (no need to buy something) can choose a gift. They didn't allow me to photograph the shop, for a sense of secrecy, I think. ;) Those are the products I've bought - couldn't walk out empty handed: 

Things from Essence store

Brez glosov in kakšne šminke seveda ni šlo, rdečilo za lička pa sem vzela kot darilce - saj sem že pisala, kako sem nora  na Essence blushe, kajne? :) 
Naj samo omenim, da oranžkast glos iz Paradise kolekcije kraaasno diši! 
I couldn't leave without a lip gloss or a lipstick, and I chose blush as the gift - I've written before how I love Essence blushes, right ;)
I have to mention - the orangey lip gloss from Paradise collection smells wonderfully! 


In kaj je bilo zame največje presenečenje? Po tem ko sem toliko časa iskala svetlo šminko iz kolekcije 50's Girls Reloaded, sem v trgovini naletela na polno stojalo vseh izdelkov! :) Ker sem svetlo šminko takrat že ujela, bi pa bil greh se ne dotakniti stojala, sem vzela še drugo - rdečo. 
And the biggest surprise to me? After I've tried and tried to find the brightest lipstick from 50's Girls Reloaded, I found full display of the collection in the store! :) I got the bright lipstick before, but it would be a sin not to buy the other one - red.

50's Girls Reloaded lipstick
Back to the 50's






















Tole so swatchi vsega nakupljenega: 
Here are swatches:

Swatches

Pa še blush. 
And the blush:

Go Snow blush

Presenetilo me je, kako dobro pigmentiran je. Pri nanosu je res treba paziti, da se ga ne nanese preveč.
I was surprised, how very pigmented it is. You really have to be very careful not to apply it too much.

Blush
Blush













Torej - če ste zamudile kakšno kolekcijo, Essence izdelke težko najdete, ali pa vas samo zanima, kako trgovinica izgleda, vsekakor priporočam obisk. :) Jaz sem pogrešala samo izdelke iz Ballerina Backstage kolekcije. 
So if you've missed a collection, can't find Essence products easily or are just interested in how the store looks lie, I would definitely recommend a visit. :) I was only sad not to find the Ballerina Backstage collection.


V Celju je trgovina v nakupovalnem centru Celeiapark (kako žalostno izgleda vse tam, skoraj vse trgovine so zaprte, še Spar :( ), odprta pa bo ponovno od 14. do 16. decembra od 10.00 do 17.00, potem pa spet vsako drugo sredo v mesecu + dva dni ob istem času. 
V Mariboru pa bo odprta naslednji teden od 16. do 18. novembra od 10.00 do 18.00, nato pa spet vsak tretji torek + dva dni. Nahaja pa se na Jadranski 27, v Ligro/Marina.


Ste že obiskale trgovinico, jo še boste? :)
Up are the opening dates for the Slovenian stores. Are the Essence stores in your country open all the time or only on certain dates? Do you even have an Essence store? Have you ever been in one? :)

8 komentarjev:

  1. we don't have full essence stores in Portugal...so unfair!!!

    that red looks like heaven xD

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  2. It's a great lipstick! I loved half of that collection. :D Too bad, you don't have it! I've only heard about ours a month or so ago, it's not even well-known.

    OdgovoriIzbriši
  3. Essence trgovina?! Česa takega pa še ne. Zakaj je pa odprta po takem čudnem urniku? Na vsak način se mi pa zdi to super ideja, hihi. Bom definitivno obiskala, ko se vrnem v Slovenijo. V Nemčiji sicer na srečo niti ni potrebe po čem takem, ker so vse drogerije zelo dobro založene z vsemi izdelki.

    OdgovoriIzbriši
  4. Jaz sem tudi šele pred kratkim izvedela zanjo prek enega foruma. :) Se mi zdi, da je sicer sploh ne oglašujejo, kar je škoda, ker mislim, da bi kar bilo dosti obiska. Najde se jo le kot outlet pri poslovalnicah Beauty Worlda. Tako pa bolj kot ne sameva v zapuščenih trgovskih centrih. Zakaj pa tak delovni čas, pa ne vem - očitno se jim tako najbolj splača? Oh ja, si predstavljam, da je v Nemčiji malo drugače kot v kakšnem našem DM-u, kjer so polovico izdelkov kar ukinili.

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaz sicer res nisem ekspert za make up, imam en puder in 2 senčki, lol. Ampak ko gledam za make up imam občutek da je essence bolj poceni roba, ali se motim? Če je poceni in fajn, še toliko bolje. :) Kot sem že rekla, nisem strokovnjak. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Je zelo poceni. :) Kvaliteta pa ni slaba, so se v zadnjih letih zelo popravili, se mi zdi. :) Vem da ko sem par let nazaj kupovala, se mi je vse zdelo bolj kot ne zanič, zdaj sem jim pa letos spet dala priložnost, pa sem zadovoljna. Laki sicer ne zdržijo ne vem kako dolgo, ampak z nadlakom 3 dni kar gre - jaz se potem tako naveličam barve. :D Nad blushi sem zelo navdušena, ker se res dobro obnesejo, šminke in glosi so mi pa tudi všeč, pa čisto dovolj zdržijo - popravljati je tako treba vsake. :) Sploh pri šminkah sem presenečena, ker ne izsušujejo ustnic. :) Senčk in pudrov pa njihovih ne uporabljam, čeprav so long-lasting senčke baje zelo dobre. :) Imajo nekaj slabših izdelkov, pa se mi zdi da še več takih, ki znajo zelo presenetit. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Odgovori
    1. Menda sta bili trgovini v MB in CE zadnjič odprti decembra in jih ne bo več, žal. :( Škoda, če bi malce več oglaševali tole zadevo, bi po mojem lahko imeli več obiska ...

      Izbriši

Hvala za komentar! Z veseljem ga bova prebrali. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...