nedelja, 23. oktober 2011

Sex on the beach

Da ne bo pomote, govora bo o coctailu ;-)
Včeraj sem si prvič privoščila tale coctail, po nasvetu natakarja, ki mi je na vprašanje, kateri je najboljši coctail, z leskom v očeh in nasmeškom na obrazu odgovoril: Sex on the beach. Kot spomin na poletne dni. In ker je zadnje čase že kar pošteno mraz, sem ga brez oklevanja naročila. V spomin na tiste dolge in tople poletne noči ... ki so sedaj že za nami, pred nami pa hladne noči, ko se bo treba nekako pogreti ... Bo spomin na poletje dovolj?
Kaj pa vi? Ste si ga že kdaj privoščili? ;-)


Not to be mistaken, we'll talk about a coctail ;-)
Yesterday it was the first time for me to try it, after bartender's advice. I asked him which coctail is the best and he answered, with a spark in his eyes and a smile on his lips: Sex on the beach. As a memory of summer days. Since it's been very cold lately, I've ordered it without hesitation. To remember those long and warm summer nights ... left behind, but ahead are the cold nights in which we'll try to find a way to warm ourselves ... Will the memory of the summer be enough?
How about you? Have you ever tried it? ;-)
3 komentarji:

  1. oo sex on the beach je moj najljubši koktejl:P se ga pije kot sokec:) hehe.... spet bo treba nabrat na kup punce in organizirat en babji večer ob koktejlih:) hehe.... tnx za idejo:)

    OdgovoriIzbriši
  2. sex on the beach magiq , fun sun :!post beautySex Domain

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar! Z veseljem ga bova prebrali. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...