sreda, 7. oktober 2015

#BBMULJ 1. slovenska lepotna blogerska konferenca


Špehar je rekel, da naj bomo prve. Ampak moj vikend je bil tako nor, da nisem mogla biti prva. Zato bolje pozneje kot nikoli - mogoče sem pa prva od zadnjega mesta naprej, to tudi šteje. :P 





V petek se je v Sloveniji odvila 1. slovenska beauty blogerska konferenca Beautiful Bloggers MeetUp. In po zaslugi Nike Veger se je odvila popolno! Organizacija je bila res vrhunska! In to od medalj pri registraciji dalje. Medalje, ki so hkrati ogledalce, so nekaj najbolj iznajdljivega in popolnega za 12-urni dogodek, kjer se vsake toliko časa vprašaš, kako izgleda tvoja šminka. Pa še krasen spomin so, moja že pridno visi na vidnem mestu. :) Že na vratih nas je pričakalo tudi prvo presenečenje odličnega Dvorca Trebnik. Ampak o darilcih več kasneje.


Odlična organizatorka Nika Veger s Petrom Polesom


Dogodek je povezoval Peter Poles, kar je še en zadetek v polno, pa ne le zato, ker je Velenjčan! ;) Poskrbel je za sproščeno ozračje in smeh, zato smo še bolj uživale. 

Predavanja so bila odlična! Podrobneje lahko o urniku berete tudi na drugih blogih (povezave so na dnu, poklikajte), zato bom raje zbrala le vtise. :) Naučile smo se veliko novega, sama pa sem komaj čakala, da bom lahko izkoristila novo znanje o fotkanju - no, več ali manj še čakam, ker danes vreme ni sodelovalo z mano. Predvsem pa so mi predavanja dala ogromno novih zamisli, idej, novih znanj in nove motivacije, da ta znanja preizkusim. 


Afroditini izdelki na fotografski delavnici

Matej Špehar nam predaja nova znanja o družabnih omrežjih

Okrogla miza z uvozniki

Mislim, da lahko mirno rečem, da se nam je na lepotni tržnici skoraj zmešalo od navdušenja. Iz prve roke smo lahko izvedele marsikaj o novih izdelkih, sama sem spoznala tudi kar nekaj novih znamk - ki sem jih povsem po nepotrebnem spregledala. Super je videti izdelke, razstavljene v živo, spoznati posebnosti znamk, joka pa le moja denarnica, ker se seznam želja daljša in daljša! 

Vpogled na lepotno tržnico

Oriflame

Oriflame


Mislim, da sem prevsem najbolj radovedna o znamki Vichy. O njej se govori veliko dobrega, pa se nikoli nisem pripravila do preizkušanja, na lepotni tržnici pa sem dobila njihovo BB kremo (ko je predstavnica rekla, da nam bo dala testerje, sem pričakovala mini vrečkico za preizkus - ne pa polne velikosti izdelka!), o kateri so prvi vtisi več kot odlični! Veselo jo preizkušam še naprej in definitivno "pade" ocena. Če imate idejo, kaj je treba najprej preizkusiti na mešani koži z izsušeno povrhnjico, prooosim, zapišite v komentarje! :) 

Vichy z embalažo v res privlačnih barvah

O tej Vichy BB kremi pa zagotovo "pade" še ocena


Ko je Lana, s katero sva se skupaj udeležili dogodka, poswatchala še Avon tekoči puder, je na listo želja takoj priletel še tisti. 

Avon izdelki - tile pudri desno zgoraj so na listi želja!


Ob prvem izgovoru si oblikujem tako luštno AlpStories embalažo in kozmetiko!

Personalizirana AlpStories kozmetika

Youngblood - meni prej neznana znamka, ki me je ob predstavitvi navdušila! 


Popoldne se je predstavil tudi glavni pokrovitelj dogodka - kozmetika Afrodita. Mislim, da ni blogerke, ki je ne bi v zadnjih nekaj letih navdušili z vsaj enim izdelkom. Sama sem postala obsedena z njihovimi izdelki pred malo več kot enim letom, ko so mi odlično svetovali, s čim negovati kožo obraza. V enem mesecu se mi je stanje, ki me je prej mučilo nekaj let, popolnoma izboljšalo in še danes "drži". TUKAJ je povezava do ene najinih najbolj branih objav. Afrodita je gotovo moja najljubša slovenska znamka in jo z veseljem spremljam.

Afrodita se predstavi


Zato je bilo še toliko bolj zanimivo poslušati, kako so njihovi izdelki sploh zasnovani, testirani in izdelani, od kod jim sploh ideje, predstavili pa so tudi nekaj linij, najprimernejših za nas. Da ne govorim o novostih, ki se očitno pri njih še ne bodo kmalu nehale! 

Afrodita se predstavi


Tale serum sem poleg arganovega olja opazovala nekaj dni pred dogodkom na Afroditini Facebook strani in se že veselila naslednjega izleta v trgovine, pa so bili tako super, da nas je pričakal v paketkih presenečenja! Poleg tega je bilo kot novost dodano tudi intimno milo, hkrati pa še njihovo neeepogrešljivo maslo za telo, ki bo za mojo noro suho kožo na nogah pozimi res nujno. Komaj čakam tudi, da preizkusim Pearl Prestige linijo (30. rojstni dan je vsako leto bližje in gubice trkajo na vrata), beležko in kuli sem pa že v preteklosti opazovala na njihovem instagramu in sem se ju prav razveselila. :) 

Novi Afroditin 3-fazni serum za lase 10 v 1

Utrinek iz Afroditinega kotička

Afroditini izdelki, ki so nas čakali v paketkih presenečenja


Na koncu so bile podeljene še 1. slovenske nagrade lepotnih blogerk in vse šle v zaslužene roke (posebna zahvala pa Ani, da nas je združila v facebook skupini) - pa še Niko smo malo presenetile. :) 




Sledilo je še druženje s koktejli in njami cakepopsi. Uh, še vedno sem tako navdušena nad lepotno tržnico, da sem skoraj pozabila omeniti zelo okusno hrano, ki nas je prav tako pričakala popoldne. Vse pohvale tudi za pijačo Nula, ki je je bilo ves čas dovolj.

Res je bilo lepo spoznati blogerke in končno vse obraze videti tudi v živo. Toliko nas je bilo in toliko se je dogajalo, da mi ni uspelo spoznati vseh, tako da sem nekatere "spoznala" le od daleč, vse pa ste res prijetne! :) Monika, velenjska naveza pa ohranja stike! ;)

L'Occitane kotiček

L'Occitane kotiček

Tako so bili okusni, da mi je uspelo pofotkati le enega!


Pa darilca? Darila! Z dogodka smo odšle 3 z vrečkami za 2 osebi in smo komaj nesle! Na srečo je bila Lana tako prijazna, da mi je vse izdelke varno shranila. Po konferenci sem namreč odšla direktno na vikend druženje s sodelavci in na našem mini busu gotovo ne bi bilo dovolj prostora za vse te dobrote! Komaj čakam, da vse preizkusim, in v naslednjih tednih lahko pričakujete nove in nove objave. Kakšne želje, kaj bi želele videti najprej? :) 

Na konferenci so pokrovitelji poskrbeli za fitnes ob nošenju vrečk domov. :) Se ne pritožujemo! ;)

Luštna vrečka, v kateri je bila večina darilc. In za katero sumim, da mi jo bo "ukradla" mama. :)

Počasi že preizkušam - tile so bili med prvimi predvsem zato, ker se nisem mogla upreti vonju.


Če strnem - včasih preveč zapademo v rutino, včasih zmanjka idej in včasih preprosto ne veš, kako in kaj. In ta konferenca je vsaj zame razbila to "rutino" in izgubljenost. Zato sem še toliko bolj hvaležna za organizacijo, družbo in vso podporo pokroviteljev. Lepo je videti, da nas podpirajo in da se me podpiramo med sabo. :) In upam, da bo naslednjič še več časa za kakšen konkreten čvek z vsemi. Se že veselim 2. konference in upam, da se tiste udeleživa v celoti, ne le polovička. :)


Še enkrat hvala vsem pokroviteljem:
http://www.kozmetika-afrodita.com/slo/beauty-care/
http://www.lassana.si/
http://si.loccitane.com/
http://www.zlatarnacelje.si
http://www.trebnik.com/
https://www.alessandro-international.com/b2b_uk_en/
http://www.alpstories.si/
http://www.avon.si
http://www.clarisonic.com/
http://www.curaprox.com/si-sl
http://www.pronega.si/blagovne-znamke/youngblood/
https://www.facebook.com/LeCouventDesMinimesSlovenija
http://si.melvita.com/
http://si.oriflame.com/
http://www.philips.si/
http://www.vichy.si/
http://aussie.com/en-us
http://www.catrice.eu/sl
https://cd-koerperpflege.de/
http://www.click2chic.si/
http://www.essence.eu/sl
http://www.eucerin.si/
https://www.facebook.com/grslovenia
http://www.labello.si/
http://www.laroche-posay.si/
https://www.licila.si/
http://www.nivea.si/
http://www.paulmitchell.si/
https://www.facebook.com/restartslo
http://www.pijacanula.si/
http://www.smileconceptstore.si/
http://www.adriamedia.si/


Ne pozabite preveriti še, kaj so druge blogerke povedale o konferenci:
Cherry Colors
failed__beautification
Etiketa magazin
Sarah's blog
Sugarlove blog
Sparkle with laughter
Beauty of a Lemon
Lunx.x
Ajda & Tjaša's Beauty Corner
Low Maintenance Beauty
UniqaPoly
Parokeets
(Če nisi vključena, pusti link v komentarju in ga z veseljem dodam. ;))




6 komentarjev:

  1. lepo si zajela celoten dan :D mi je všeč da smo se končno spoznale, upam da se kmalu spet vidimo :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Hihihihi Mateja nisi mogla spat ponoči, sem bila ravno budna tisti moment ko si objavla:) jst sem tako vesela, da smo se poznali, nasmejali, pohecali in ja Velenjska zasedba ostane v stiku:) krasna punca si;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Po Monikinem komentarju sklepam, da si Velenjčanka? :) Potem smo pa skoraj sosede :D Joj ne vem, kako sem te lahko sfalila, mi je kar malo žal :/ Definitivno smo pa uživale, naslednjič te moram spoznati :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Joooj punce tele vaše objavice so pa pravi balzam za oči :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Res je lepo, da se podpiramo med sabo. To je bilo na konferenci prav čutiti! Hvala za pohvale in maham na snidenje ;).

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar! Z veseljem ga bova prebrali. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...