ponedeljek, 7. marec 2016

Dash Box

Zadnji dan v februarju sem tudi sama podlegla skušnjavi imenovani Dash Box. Že nekajkrat sem bila na njihovi strani in skoraj oddala naročilo, pa sem si potem vsakič premislila. No, tokrat je bilo drugače. 

Dash Box

Kaj sploh je dash box? V dash boxu prejmete 4-5 kozmetičnih ali lifestyle izdelkov, ki ti jih izberejo na podlagi "vprašalnika", ki ga rešiš ob prijavi. Vse izdelke, ki jih prejmete v dash boxu, pa lahko naročite tudi na njihovi spletni trgovini

Dash Box
 In kaj sem tokrat prejela jaz? 

1.) Etre Belle krema za roke I love my hands (30 ml)
Gre za zaščitno, hranljivo in vlažilno kremo. Karitejevo maslo, naravno olje konoplje in natenol tvorijo zelo učinkovito negovalno formulacijo za mehke in nežne roke, kar mi pride prav sploh v tem mrzlih dneh, ko imam roke skoraj vedno suhe. Ob nanosu pa uživam tudi ob čudovitem vonju eksotičnih cvetlic. 
Cena: 4,95€ 


Etre Belle: I love my hands
2.) Farmasi Enamel lak za nohte (11 ml)
S svojo formulo lak Enamel zagotavlja popolno prekrivnost, briljantno barvo ter dolgo obstojnost. Tudi sama barva mi je všeč. Pravšnja za prihajajoče (upam da :-) ) pomladne dni. 
Cena: 4,40€ (Čeprav na njihovi spletni strani piše 3,00€!)
P. s.: Trenutno so ravno v akciji. ;-)

Farmasi: enamel lak za nohte no. 415
3.) Met & Met d.o.o. obešalo za torbico 
V baru, restavraciji ... ko nočeš, da tvoja torbica celoten večer počiva na tvojih kolenih, za tvojim hrbtom, na stolu ... je obešalo za torbico oblična rešitev. Tule me je sicer precej zmotila sama cena izdelka, pripisana zraven, in sicer 11,99€ ... .... .... 

Met & Met: obešalo za torbico
4.) Aroma Herbal d.o.o. organska naravna mila
Mila narejena iz biološke pridelave naravnih rastlinskih olj so najnežnejša za našo kožo. Mila ne vsebujejo SLS, SLES in drugih škodljivih milnih surovin. Primerna so za vse tipe kože, ki bodo ponovno vzpostavila ravnovesje v vaši koži in jo nežno odišavila. 
Cena: 4,80€

Aroma Herbal: organsko naravno milo
5.) Venera shop d.o.o. kondomi London 
Hja, za enkrat se še vedno sprašujem, v katero kategorijo naj jih uvrstim: kozmetični ali lifestyle izdelek? Priznam, s tem so me pa kar pošteno presenetili. 
Cena: 4,00€

Venera shop: kondomi
6.) Drop Shop d.o.o. La chocolate Čokoladni praline (darilo)
Mogoče v povezavi s točko 5., saj naj bi bila čokolada afrodiziak, četudi se znanstveniki o tem še ne strinjajo popolnoma. :-P Se ti pa vsekakor pocedijo sline, ko obiščene njihovo spletno stran. ;-) 

La Chocolate: čokoladne praline
Po svoji prvi izkušnji z Drop Box-om težko rečem, ali bom škatlo še kdaj naročila, saj me za 1x še niso popolnoma prepričali, da bi vsak mesec odštela 18€ za to. Vendar ... nikoli ne reci nikoli. ;-) Sem bila pa izjemno zadovoljna s samo dostavo, saj se je bilo s kurirjem zelo enostavno dogovoriti in ker me takrat ni bilo doma, mi je škatlo dostavil kar v službo. :-)

Kakšne so pa kaj vaše izkušnje? :-) 



4 komentarji:

  1. Meni osebno je všeč samo krema za roke in pa itak čokolada. Se mi pa ne zdi vredno dati 18€, prej je bil Dashbox veliko boljši. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni tudi sama cena ni "všeč", ampak me je sama škatla že toliko časa "mučila", da sem jo nekako morala vsaj 1x naročiti! :-P :-D

      Izbriši
  2. seems quite nice =)

    http://tehteh25.blogspot.com

    xoxo

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar! Z veseljem ga bova prebrali. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...