sobota, 3. oktober 2015

New. New. New.

Ne, žal to ne bo objava o novih ličilih, ki sem jih nakupila v zadnjem času, ampak bolj objava z razlago, kam sem izginila v zadnjem mesecu in zakaj je moja zadnja objava nastala že več kot en mesec nazaj! :-) 

Cola Cola kiss


Ja, moja zadnja objava je bila objavljena 16. 8., tako da ... Res je skrajni čas, da se zbrcam in končno kaj napišem. 

Slovenian mountains

Torej, če te zanima kaj vse se je dogajalo pri meni od 16. 8. naprej in posledično vsi razlogi, zakaj sem bila tako odsotna na blogu, beri naprej ... :-)

Heart <3


Čez poletje smo imeli v Vipavski dolini v najtoplejših dneh "prijetnih" 40°C v senci, tako da si imel na izbiro dve stvari: prekladanje po stanovanju, v objemu klime ali pa ležanje na plaži in hlajenje v morju. :-) Sama sem izbrala kombinacijo obojega. :-P Da pa nisem doma samo poležavala, dokazuje okvirno 80 poslanih prošenj za zaposlitev. Ja, ni najlažje biti učitelj. :-) Ampak 21. 8. se mi je nasmehnila sreča in dobila sem službo na šoli, kjer sem bila zaposlena že lansko šolsko leto. Razlika je le v tem, da sem "napredovala" iz podaljšanega bivanja v razred in sem tako letos razredničarka 2. razreda. :-) Novica me je razveselila na petek, v ponedeljek sem pa praznovala rojstni dan. Najlepše rojstnodnevno darilo, vam povem! :-)

Welcome


Seveda je bilo potrebno vse skupaj proslaviti, tako da sem svojo družino peljala na večerjo v Ošterijo Žogica. Mmmm, tile kalamari so bili božanski! :-) 

 
Calamari


Malo pred tem, 18. 8., pa sem bila na predstavi Mamma mia v Križankah. Kaj naj rečem?! 3 ure čistega užitka! :-) Da ne govorimo o tem, da sem posledično še vsaj en mesec cele dneve poslušala uspešnice skupine ABBA. :-) 

Musical Mamm Mia


No, poleg praznovanja svojega rojstnega dne, sem 24. 8. začela s službo. Uvodne konference, priprave in urejanje razreda, aktivi, izobraževanja, ... Teden pred začetkom pouka je res noro! :-O Še posebej če si popoln začetnik pri tem in te čaka ogrooomnoooo stvari, ki jih je potrebno urediti! (Res ne vem kaj bi brez mojih zlatih sodelavk, ki so mi tako nesebično pomagale in delile nasvete! Hvala vam! Res ste super!)

Welcome


In ker prihajam iz Primorske, moja služba pa je na Dolenjskem, je bilo potrebno dobiti stanovanje. Tako sem se prva dva tedna vozila vsakodnevno v Grosuplje, nato pa le dobila stanovanje, tako da sem po novem (lahko pa rečemo tudi "spet") Grosupeljčanka. :-) 

S tole ogromno čokolado in lepo zalogo ličil me je presenetila Mateja D. za moj rojstni dan. Obljubim, da objave sledijo v najkrajšem možnem času. :-)

 
Happy Birthday Chocolate



Make up

Seveda umes ni šlo brez prehlada in vročine, tako da smo začetek šolskega leta okronali z 38° vročine! :-P



13. 9. sem še zadjič v tem poletju zaplavala v morju. Bili smo na Rtu Kamenjak, zvečer pa sem v Vipavi opazovala tradicionalni ognjemet ob zaključku Vipavske trgatve.

Rt Kamenjak

Fireworks


15. 9. sem po pouku odšla v Velenje, saj je Mateja D. praznovala rojstni dan, tako da so nama vse pregrehe tistega dne oproščene! :-P

Cake in Hotel Paka


19. 9. sem se potepala po Kopru, kjer je potekala Sladka Istra. Njaaaamiiii! Same dobrote na kupu, ki jih res ne gre zamuditi! 

Sladka Istra


Ker pa hrane še ni bilo dovolj ( :-P ) sem naslednji vikend odšla še v Gorico (Italija) na Gusti di Frontiera (Okusi ob meji), kjer dobite dobrote iz celega sveta: od Brazilije, Argentine, do evropskih držav, pa vse do Kitajske in Japonske! 

Gusti di Frontiera


Naslednji dan pa sem obiskala še Ikeo. :-) 

Ikea


Tukaj pa je še presenečenje mojih učencev (5 fantov!), ki so me presenetili s tole slikico! :-) 

Surprise


Včerajšnje konference se žal nisem mogla udeležiti, saj smo na šoli v tem tednu ostali brez treh učiteljic (bolezni), tako da je bila naša tabla z nadomeščanji zapolnjena do zadnjega kotička in dopust žal ni bil mogoč! :-( Priznam, da sem s težkim srcem gledala vse vaše fotografije in darila, ki ste jih prejele! Resnično upam, da mi naslednjič uspe priti zraven in vas končno spoznati. Je pa tam bila Mateja D., tako da pričakujem izčrpno poročilo iz njene strani! :-P



6 komentarjev:

  1. Mateja uhh imela si nek super lep mesec in čestitke za službo, mislim, da je le to najboljši del cele zgodbe, poleg sladke istre:) Želim ti veliko mirnih živcev med tvojimi učenci in saj veš da boš ena taka fejst fajna učitlca, ki ob koncu leta ostane v spominu:) drgače pa škoda ker nisi mogla prit na konferenco ampak služba je služba, sploh če je nova:) sem pa spoznala Matejo, ki je OMG neverjetno prijazna, carica, takoj smo se zaklapale:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, res je super občutek, ko podpišeš pogodbo :-) Sicer mi je grozno žal, ker nisem uspela pridet, ampak ... služba je le služba :-) Vseeno upam, da mi naslednjič uspe pridet! Da vas vse spoznam :-)

      Izbriši
  2. Iskrene čestitke ob dobljeni službi in pa dobrodošla na Dolenjskem :D sama si že od nekdaj želim obiskati Ikeo, a je tako daleč od nas Dolenjcev :( sem se pa zaenkrat zadovoljila z Momaxom je superr :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :-)
      Ja, od tule je res kar daleč do Ikee. Sama v Momaxu sicer še nisem bila, ampak baje je precej podobna zadeva kot Ikea? :-)

      Izbriši
  3. Čestitke ob službi in veliko uspeha še naprej :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :-) Pravkar se pripravljam na svoje čisto prve, prave govorilne ure! :-O :-)

      Izbriši

Hvala za komentar! Z veseljem ga bova prebrali. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...