nedelja, 29. marec 2015

Lip Lava - Shockwave

Spet nova šminka v moji zbirki, ups! :-P Tokrat sem kupila Lip Lava: Shockwave. Gre za tekoče šminke, ki vsebujejo tudi vitamin E. 
Again, a new lipstick in my collection, ups! :-P This time I bought Lip Lava: Shockwave. It is a liquid lipstick, which also contain vitamin E.

Lip Lava: Shockwave


Dobimo ga v škatlici, ki že nakazuje barvo šminke. Ta se nahaja v tubi, iztisne pa se skozi luknjico na vrhu in nanese z "gobico". Ta omogoča super nanos.


Lip Lava: Shockwave
Lip Lava: ShockwaveWe get it in a box, which already indicates the color of the lipstick. It is located in a tube, the extrusion process is through a hole at the top and is applied through "sponge" which makes a great coat.

 
Lip Lava: Shockwave
Lip Lava: Shockwave
Šminka se po nanosu počasi malce posuši, tako da ni več tako sijoča. Je zelo lahka in se je na ustnicah sploh ne občuti.
After application lipstick slowly dries a bit, so it is no longer so shiny. It is very light and you don`t even feel it on the lips.

Lip Lava: Shockwave


Tudi obdrži se super na ustnicah. Po zaužitju hrane in pijače odtenek sicer malce zbledi, ampak šminka se vseeno ne zbriše v celoti. 
It also retaine great on the lips. After a meal and drinks shade fades a little, but lipstick is still not deleted entirety.

Lip Lava: Shockwave (after 4 hours & lunch)


Meni je šminka res super in razmišljam še o odtenkih Tremor in Unleash! :-D Dobite jih na spletni strani licila.si za 3,95€!

Lip Lava: Shockwave


I think that this lipstick is really great and I`m thinking even about the shades Tremor and Unleash! :-D You can get them also in Hungary, Croatia and Czech.

Lip Lava: Shockwave

4 komentarji:

 1. woah, that's bright! and I kinda feel like it looks a bit dry in the pictures =P

  xoxo

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. It`s not dry :-) Maybe it just looks like it is ... :-)

   Izbriši
 2. Izgledajo in slišijo se super :) Imam Too Faced verzijo in sem res navdušena nad tem novim konceptom. Kremne ampak obstojne *.* Ta vijola je eden izmed najlepših.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja, res so super :-D Komaj čakam, da si še kakšno "prilastim" :-D

   Izbriši

Hvala za komentar! Z veseljem ga bova prebrali. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...