sobota, 27. oktober 2012

Odprite dežnike! // Open the umbrellas!

Lep pozdrav iz deževne Anglije.
Hello from rainy England.


Moje ime je Urša. Mateji poznam že kar nekaj časa, spoznale pa smo se na zanimiv način. Kot sta že sami omenili v uvodnih stavkih – hvala, Omar. :)
My name is Ursha and I've known both Matejas for quite some time. We met in an unusual way and as they've mentioned it before - thanks, Omar! :)

Na začetku poletja sem se odločila, da za nekaj časa zapustim Slovenijo in se podam na enoletno preizkušnjo. Kar nekaj časa je trajalo, preden sem spoznala zanimivo družino, s katero bom preživela naslednje leto in postala njihova "au pair". 
At the beginning of summer I've decided to leave Slovenia for some time and start a one year experience. It took me quite some time to meet an interesting family and I'm going to spend a whole year with them and be their "au pair".

Glede na to, da pričakujem veliko zanimivih izkušenj, izzivov ter spoznanj, sem se odločila, da bi lahko nekatere delila na blogu. Mateji sta mi prijazno odstopili tedensko rubriko na blogu in upam, da jo bom znala zapolniti z zanimivimi zgodbami.
I expect to get some interesting experiences, face challenges and get new knowledge, so I decided to blog about my year. Matejas allowed me to post weekly on their blog and I hope to fill the post with interesting stories. 

Se slišimo naslednji teden!
Read you next week! 



1 komentar:

Hvala za komentar! Z veseljem ga bova prebrali. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...