ponedeljek, 18. januar 2016

Rawr čokolada

Pred kratkim sem dobila povabilo, če bi želela preizkusiti novost v svetu čokolade pri nas - Rawr čokolado. In ker sem sama precejšen sladkosned, ponudbe vsekakor nisem mogla zavrniti.


In kaj je posebnost Rawr čokolad, kaj jih dela drugačne od množice ostalih, ki se jih pri nas že dobi? 
Čokolada je presna, veganska, brez glutena, vsebuje 100% organske sestavine, so naravno sladkane in imajo Fairtrade certifikat (certifikat pravične trgovine). Trenutno imamo v Sloveniji na izbiro 6 različnih okusov:
pomaranča, goji jagode in vanilija, mentol, 68% organska čokolada, kakavova tablica z lucumo in 80% organsko čokolado. Naročite jih lahko tudi preko njihove spletne trgovine.Trenutno jih dobite po znižani ceni: 2,90€, drugače pa so po 3,99€ (60g).

Sama sem se nekako odločala med okusom pomaranče in pa 68% organsko čokolado, na koncu je prevladala pomaranča.Priznam, da sem bila ob vseh teh "zdravih" pridevnikih kar malo skeptična, kakšnega okusa bo tale čokolada. Na koncu pa sem bila več kot pozitivno presenečena. Najbolj mi je bilo všeč to, da čokolada ni presladka. Pa tudi okus po pomaranči je ravno prav močan. Vsebuje pa najmanj 68% kakavovih delov, kar me je sploh navdušilo.  
Kaj pa sestavine? Kakavova masa, kakavovo maslo, kokosov sladkor, lucuma, rožiči, pomarančno olje, vanilija. Vse organske.In kaj mi je bilo še posebej všeč (poleg okusa)? Sam ovitek čokolade, ki je drugačen, kot sem ga navajena pri ostalih čokoladah. Tu uporabljajo 100% recikliran papir, kar me je res navdušilo!  Če si tudi ve želite preizkusiti nekaj novega in sladkega, vam vsekakor priporočam, da posežete po Rawr čokoladi. :-) 

14 komentarjev:

 1. i luv chocolate
  http://melodyjacob1.blogspot.com.ng/

  OdgovoriIzbriši
 2. Ta mora biti tudi po moje dobra ja :) Jaz sem se za goji jagode odločila, je v parih dnevih šla :P

  OdgovoriIzbriši
 3. Res je dobra, ampak meni je bila tista z goji jagodami okusnejša. :)

  OdgovoriIzbriši
 4. that looks goooood! very cute at least xD

  xoxo

  OdgovoriIzbriši
 5. hmmmmm...I love chocolates! Craving for this now......

  OdgovoriIzbriši
 6. Njam, njam za zdrave čokoladice:)

  OdgovoriIzbriši
 7. Nama pa zmaga čokoladica z lucumo. Res njamsi. :D

  OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar! Z veseljem ga bova prebrali. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...